Om os

Orø Musikforening kom til verden i 2013 og den gang kaldte vi os Orø Allstars. Nu er vores officielle navne Orø Musikforening.
Vi startede ved et dagligstuemøde for interesserede, og det kom der hurtigt nogle bands ud af. Og så meldte behovet for et øvelokale sig hurtigt.
I dag har vi et velfungerede øvelokale og efterhånden også en hel del fælles grej. Det kan alle medlemmer bruge efter indbyrdes aftale. Keyboard, mixer og så videre.
Vi har aktuelt kun ét medlemsniveau – medlem af det hele, altså også som fuldbruger af øvelokalet. Det koster 150 kr om måneden for hver af os.
Foråret 2015 kom den årlige songwriter-festival Orø Midsommerdage også ind under Musikforeningens paraply. Og nu driver vi en række musikarrangementer på øen.